JOLLAKESKUS-SEURAT

www.asiakkalanpursiseura.fi
www.heinolanpursiseura.fi
www.hvs.fi (Hollolan Veneseura)
www.lahdenpurjehdusseura.fi
www.teps.fi

TOIMINNAN TUKIJAT

Vääksyn Majakkapaviljonki
Päijän-Marine
OP Järvi Häme
Vehmaan maut

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:76707 kpl

Purjehduksen alkeiskurssi lapsille Vääksyssä

Ilmoittaudu mukaan Etelä-Päijänteen Jollakeskuksen purjehduksen alkeis- ja jatkokurssille 10.-13.6.2019 Vääksyn Majakkapaviljongilla!

Kurssit on tarkoitettu uimataitoisille 6-15-vuotiaille lapsille ja nuorille. Jollakoulussa saat uusia kavereita ja opit purjehtimiseen liittyvät perusjutut muutamassa päivässä. Kurssin vetäjät ovat Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n kouluttamia lasten ja nuorten purjehduksen ohjaajia.

Alkeiskurssilla opitaan turvallisen jollapurjehduksen alkeet sekä tutustutaan veneilyyn ja vesillä oloon monipuolisesti ja hauskasti.
 Ohjelmassa mm.
- pelejä ja leikkejä ulkona, rannassa ja vesillä
- tutustumista Päijänteeseen ja vesillä oloon
- purjehduksen ja veneilyn perusteita hauskasti ja turvallisesti
- opetellaan ohjaamaan pientä jollaa itsenäisesti radalla
- luetaan tuulta ja säätä
- kavereita ja hauskaa yhdessäoloa

Jatkokurssi järjestetään samaan aikaan myös viime vuonna aloittaneille tai muuten vaan perusteiden kertaamista toivoville junioreille jatkokurssin. Jatkokurssilla kerrataan perusteet, muistellaan mieleen talven aikana unohtunut ja opitaan lisää taitoja. Pidetään tietenkin edelleen hauskaa samalla!

Kurssien hinta 150€ sisältää lounaan, opetuksen, materiaalit sekä purjehduskaluston käytön ja jäsenyyden seurassa (sis.vakuutus). Jos perheesi tilanne on sellainen, että osallistumismaksun suuruus on este osallistumiselle - olethan yhteydessä! 

Kurssit järjestetään 10.-13.6.2019 maanantaista torstaihin (4 päivää)  klo 9.00-15.00 Vääksyn Majakkapaviljongilla.  Yhteiskuljetuksia lähialueelta saattaa olla mahdollista järjestää tarpeen mukaan.

Jollakoulun jälkeen olet lämpimästi tervetullut mukaan EPJ:n toimintaan ja osaamisesi perusteella sijoitamme sinut oikeaan tasoryhmään.

Ilmoittaudu mukaan alkeis- ja jatkokurssille tällä lomakkeella: https://forms.gle/bYU6mr9hY8xeByKv6 


_mgl7883.jpeg

Lahden pursiseura järjestä myös alkeiskursseja muina viikkoina.