Leirit

Kaudella järjestetään yleensä 2-3 purjehdusleiriä lapsille ja nuorille: kevätleiri Vääksyssä, kesäleiri Heinolassa, Padasjoella tai Sysmässä, ja syysleiri Vääksyssä. Jollakeskuksen purjehtijoiden on mahdollisuus myös osallistua Lahden purjehdusseuran jollaleirille Naumissa ja SPV:n leirille. 

epj1.jpgLeiriemme ohjelmassa aina mm. 

  • purjehdustreenejä optareilla, zoomeilla ja 380/kopilla
  • purjehdusteoriaa ja purjehduspelejä
  • pelejä ja leikkejä, liikuntaa
  • saunomista ja uintia
  • hyvää ruokaa
  • leirikisaa ja -visaa

Kauden 2022 leiritoiminta

Syysleiri Vääksyssä la-su 17.–18.9.2022 ja kauden päätösjuhlat 

Jollakeskuksen kauden päätös on perinteinen minileiri Vääksyn maisemissa. Leiri alkaa Majakalla la klo 10 ja päättyy su klo 16.

Sunnuntaina on päätöskisat ja palkintojenjakokahvit, johon myös huoltajat ovat tervetulleita. Ruokailimme Majakalla, joten pakkaa purjehdus- ja muiden varusteiden lisäksi mukaan oma patja, makuupussi ja muut yöpymistarpeet. Lisätiedot ja ilmottautuminen

Heinolan kesäleiri ma-to 4.7.–7.7.

Jollakeskuksen kesäleiri järjestetään Heinolan Vasikkasaaressa yhteistyössä Heinolan pursiseuran kanssa. Leireilemme maanantaista torstaihin 4.7.-7.7.2022. Leirille ovat erityisesti tervetulleita kaikkii aloittelevat purjehtijat. Tämä on siis mitä mainioin tilaisuus opetella purjehtimaan taikka kerrata perusasioita. Leirin alaikäraja on 6-7 vuotta ja yläikäraja 16 vuotta. Leiriläiseltä vaaditaan itsenäinen uimataito vähintään 25m. Leirillä yövytään omissa teltoissa. Leirimaksu sisältää ruuat leiripäivinä, majoituksen, opetuksen sekä kaluston. Leirimaksu oli 150€, sisaralennuksella 130€/lapsi. Kesäleirille ilmoittautuminen ja lisätiedot löytyvät tästä ilmoittautumislomakkeesta.

epj2.jpg

Lahden purjehdusseuran Naumin leiri 11.-16-7.2022

Perinteinen Naumin purjehdusleiri järjestetään Naumin leirikeskuksessa Sysmässä. Leiri on tarkoitettu 6-17-vuotiaille lapsille ja nuorille. Leiri on elämyksellinen, veneilytaitoja opettava ja kiva kavereiden kanssa vietetty kesäviikko. Leirillä majoitutaan omaan tai kaverin kanssa yhteiseen telttaan. 

naumi_2012_image002.jpeg