JOLLAKESKUS-SEURAT

www.asiakkalanpursiseura.fi
www.heinolanpursiseura.fi
www.hvs.fi (Hollolan Veneseura)
www.lahdenpurjehdusseura.fi
www.teps.fi

TOIMINNAN TUKIJAT

Vääksyn Majakkapaviljonki
Päijän-Marine
OP Järvi Häme
Vehmaan maut

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:76704 kpl

Leirit

Kaudella 2019 järjestetään kaksi purjehdusleiriä lapsille ja nuorille:, Kesäleiri Heinolassa 1.- 4.7.2019, ja Syysleiri Vääksyssä 21.-22.9. Jollakeskuksen purjehtijoiden on mahdollisuus myös osallistua 8.-13.7.2019 Lahden purjehdusseuran jollaleirille ja SPV:n viralliselle alueleirille Naumissa. 

epj1.jpgLeiriemme ohjelmassa aina mm. 

  • purjehdustreenejä optareilla, zoomeilla ja 380/kopilla
  • purjehdusteoriaa ja purjehduspelejä
  • pelejä ja leikkejä, liikuntaa
  • saunomista ja uintia
  • hyvää ruokaa
  • leirikisaa ja -visaa

Jollakeskuksen kesäleiri Heinolassa 1.- 4.7.2019,
Tänä vuonna Jollakeskuksen kesäleiri järjestetään Heinolan Vasikkasaaressa yhteistyössä Heinolan pursiseuran kanssa. Leireilemme maanantaista torstaihin 1.- 4.7.2019, . Leirille ovat erityisesti tervetulleita kaikkii aloittelevat purjehtijat. Tämä on siis mitä mainioin tilaisuus opetella purjehtimaan taikka kerrata perusasioita. Leirin alaikäraja on 6-7 vuotta ja yläikäraja 16 vuotta. Leiriläiseltä vaaditaan itsenäinen uimataito vähintään 25m. Leirillä yövytään sisätiloissa mökeissä Heinolan pursiseuran tukikohdassa. Leirimaksu sisältää ruuat leiripäivinä, majoituksen, opetuksen sekä kaluston. Leirimaksu 150€, sisaralennuksella 130€/lapsi. 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://forms.gle/74CFtMSeAqnoSAiM8

epj2.jpgSyysleiri Vääksyssä 28.-29.9.2019 - Kauden päätösjuhlat!
Jollakeskuksen kauden päätös järjestetään perinteisenä minileirinä Vääksyn maisemissa. Leiri alkanee Majakalla la klo 10 ja päättyy su klo 16. Sunnuntaina on päätöskisat ja palkintojenjakokahvit, johon myös huoltajat ovat tervetulleita. Ruokailemme Majakalla, joten pakkaa purjehdus- ja muiden varusteiden lisäksi mukaan oma patja, makuupussi ja muut yöpymistarpeet. 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://forms.gle/r8JdPtGoPESySUPt6

LPS: Naumin leiri 9.-14.7.2018
Perinteinen Naumin purjehdusleiri järjestetään Naumin leirikeskuksessa Sysmässä. Leiri on tarkoitettu 6-17-vuotiaille lapsille ja nuorille. Leiri on elämyksellinen, veneilytaitoja opettava ja kiva kavereiden kanssa vietetty kesäviikko. Leirillä majoitutaan omaan tai kaverin kanssa yhteiseen telttaan. 
Lisätiedot ja ilmoittautuminen mukaan Naumiin (klikkaa linkkiä!)

naumi_2012_image002.jpeg